Naxatras

+ Hazemaze

Eventet har redan varit
Grekiska psychedelia-rockarna Naxatras åker på Europaturné som stannar i Nalen Klubb den 30 april. Biljetter släppta!

Rocktrion Naxatras har på sina fem fullängdsskivor, varav den senaste “III” släpptes 2018, mejslat ut en egen variant av den mörka psychedeliarocken. Med influenser som Pink Floyd, Black Sabbath och Jimi Hendrix, men med oerhört mycket kreativitet, blir deras låtar snabbt till svävande och unika skapelser, som gjorda för liveformatet.

Support: Hazemaze
Hazemaze startades våren 2016 med intentionen av att ge hommage till doom-rockens guldera som dominerades av band som Black Sabbath och Pentagram, med inslag av modern ockult stoner. I början av 2018 släppte bandet sitt självbetitlade debut album via tyska skivbolaget Kozmik Artifactz som mottogs väl av musikbloggar/zines (The Obelisk, Doomed and Stoned, Powerplay Magazine, Desert-rock, m.m) likväl fans från stoner/doom scenens alla hörn.

Bandet har även delat scen med akter som Vokonis, Besvärjelsen, NAP, Wedge, Snowy Dunes och Topplock samt genomfört spelningar i Tyskland och Finland. I vår kommer bandet spela in sitt andra album tillsammans med Joona Hassinen (Year of the Goat) på Studio Underjord som kommer att släppas senare under hösten.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar