Nouvelle Vague

Eventet har redan varit
Franska bossa nova-favoriten Nouvelle Vague kommer till Sverige med sitt unika koncept och magiska liveshow! Den 28 september intar de Nalen och Stora Salen, för totalt fjärde gången. Biljetter släpps torsdag den 2 maj klockan 10.00 via nalen.com.

Nouvelle Vague är antagligen ett av de häftigaste band du kan uppleva. Den kultförklarade New Wave-gruppen skapades av de franska producenterna Marc Collin och Oliver Libaux 2004 och har sedan dess frontats av en rad karismatiska och skarpa sångare, där de flesta av dem sedan gått vidare till framgångsrika solokarriäer. Till konserten i Stockholm blir det sångerskorna Melanie Pain och Elodie Frege på scen.

Namnet Nouvelle Vague, som översatt från franska betyder till ”ny våg”, sammanfattar bandets identitet och koncept på ett utsökt vis. På engelska ”New Wave”, på portugisiska ”Bossa Nova”. Resultatet blir en band som spelar klassiska New Wave-låtar i svängig Bossa Nova-anda. Bandet har fyllt fyra album med detta koncept och sålt över en miljon skivor.

Mellan åren 2011 och 2016 upphörde bandet med att spela in musik för att istället lägga all sin energi på att forma en innovativ och spektakulär liveshow. Resultatet måste upplevas live för att verkligen förstås, och den 28 september får du chansen! Förbered dig på att höra såväl Joy Division som The Buzzcock framföras i Nouvelle Vagues unika och förtrollande Bossa Nova-stil.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar