ODDISEE & GOOD COMPNY

Stockholm Soul

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!

Oddisee har hunnit med mycket under sin relativt korta karriär. Han har släppt två studioalbum, flertalet EPs och mixtapes, blivit hyllad av flera musikmagasin, uppträtt på flera festivaler, haft ett album på iTunes top 10 HiphHop/Rap-lista, vunnit iTunes Music Award för bästa Hip-Hop-album och har nått över 23 miljoner lyssningar på Spotify. För två år sedan släppte Oddisee fullängdsalbumet “The Iceberg” som mottogs med jubel av flera stora tidskrifter och radiokanaler.

Med bandet Good Compny är Oddisee redan en klassisk liveartist inom hiphopen. Detta är bland det bästa man kan höra av ett liveband inom genren!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar