PARHAM + KRISTIN AMPARO

Stockholm Soul

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras Stockholm Soul – Sveriges nya festival för modern soul. En tidlös genre som hela tiden förnyar sig och tar nya uttryck: R&B, hiphop, funk, gospel, jazz och futurebeats – alla innehåller de soul! Under festivalen kommer några av soulscenens mest intressanta och aktuella namn att ta plats på Nalen. Biljetter släppta!

PARHAM
Parham debuterade 2014 med “Pojk” som hyllades och belönades bland annat med priser för Årets hiphop på Manifestgalan, Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin Musik och Årets genombrott på Kingsizegalan.

2016 släppte han andra skivan “Hemma här”. På albumet utvecklade Parham sin musikaliska identitet och beskrevs då som en av Sveriges bästa textförfattare och hyllades av pressen. Dagens Nyheter skrev att han ”visar än en gång att han är svensk hiphops just nu kanske allra vassaste berättare”, och Gaffa menade att ”det är ett konststycke att sätta ihop ett album så här fint.” Skivan Grammisnominerades, och under P3 Guld framträdde Parham med två låtar. Med nytt album och en omfattande turné satsar Parham nu på att ta karriären till nästa nivå.

KRISTIN AMPARO & COMBO DE LA MUSICA

Kristin Amparo är sångerska och låtskrivare som fick sitt genombrott genom hiten “Din Soldat”. I dagsläget är hon en av landets mest anlitade och eftertraktade artister som ännu inte släppt sitt debutalbum! Kristin rör sig i flera genrer och hon har varit en stark kraft i hiphop-kollektivet Femtastic, samtidigt som hon skriver musik med souljazzgruppen Combo De La Musica. 2015 deltog Kristin i Melodifestivalen och framförde den kritikerrosade låten “I See You”, som senare sålde guld. Efter en EP på Sony Music 2015 är Kristin nu redo för att ta nästa steg i sitt unika artisteri. Combo de la Musica är den perfekta kombinationen av soul, funk och inslag av både afrikanskt och latin. En mix som doftar 60- och 70-tals men med siktet inställt på framtiden.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar