Paris Shadows

Eventet har redan varit
Vi är oerhört ledsna över att informera om att Paris Shadows tyvärr måste ställa in konserten i Stockholm på grund av hälsoskäl.

Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället inom några bankdagar.

En hypnotisk hybrid av alternativ hip-hop och goth, med lika mycket djupa beats som distade gitarrer. På mindre än ett år har amerikanska Paris Shadows fått fler än hundra miljoner streams på Spotify, turnerat tillsammans med Post Malone och spelat in den officiella debutskivan som släpps senare under 2019. I november kommer han till Stockholm och Nalen Klubb.

Paris Shadows växte upp i Redding, Kalifornien, och började som 11-åring att spela cello. Sedan upptäckte han punkmusiken. Och elektronisk musik. Och allt däremellan. Alla genres var lika fantastiska, och kanske är det denna enorma kärlek till musik som har format Paris Shadows till den artist han är idag. Det dröjde dock till college innan Paris själv började producera egen musik, då under namnet Prodbyparis.

2017 råkade Paris få tag på en mikrofon, och resultatet blev en demo till låten ”Po’ed up” som efter att den hamnade på hans Soundcloud fick Post Malone att ta med honom på turné. Resten är historia.

Tillsammans med producenten Taz Taylor (som bland annat producerat för Drake) och trummisen Travis Barker (Blink 182, +44, Transplants) spelades debut-EP:n ”One night in Paris” in som släpptes 2018. EP:n har idag fler än 100 miljoner streams på Spotify – och ett nytt album är på gång. Fullängdsdebuten ”Shadows” släpps under 2019 och den 19 november kommer han till Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar