Paul Gilbert Masterclass 

Eventet har redan varit
Det är galet virtuost. Det är intensivt. Det är sinnesutvidgande. Gitarristen och sångaren Paul Gilbert har stått på scen i över fyrtio år och har nog aldrig varit bättre och mer levande än nu. Den 3 april kommer han till Nalen Klubb för sin Paul Gilbert Masterclass där han utöver att spela live också ger ut mänger av tips och trix för gitarrister.

Med senaste albumet ”I Can Destroy” (2016) i bagaget vidgar Paul Gilbert hårdrocksperspektiven och tar oss med på en resa som skär över genrer och stilar. Den internationella musikpressen har gått i spinn över skivan, producerat av legendariske Kevin Shirley, som tidigare gjort plattor med Iron Maiden, Rush och Led Zeppelin. Det är Paul Gilberts sjuttonde album.

Missa inte en gitarrlektion i världsklass! Under denna kväll berättar han allt om sin spelteknik och ger tips på hur du kan bli en bättre gitarrist. Utöver tips, instruktioner och flera häftiga låtar live med sitt band finns också chansen att träffa Paul Gilbert efter föreställningen. Biljetter släppta!

Biljett i dörren kostar 300 SEK.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar