Plàsi

+ Cornelia Jakobs

Eventet har redan varit
Med en uppväxt fördelad mellan Kreta och Piteå blir den spröda vispop Plàsi skapar en kulturell potpurri som mer ofta än sällan letar sig in i själen på vem än som lyssnar. Med dagsfärska EP:n "Mystery" i ryggen står det klart att Plàsi åker ut på turné och intar Nalen Klubb den 12 december – biljetter släppta!

Med sin breda musikaliska kompetens har Plàsi snabbt gjort sig ett namn, både som skivartist och liveakt. Bland annat har han agerat support till José Gonzáles på hans Europaturné; till detta har han även flertalet sologig inplanerade samt ett gäng datum support till det australiensiska indiebandet Hollow Coves.

Med både en EP och ett hyllat album i ryggen har Plàsi, eller Mikael Bitzarakis som han egentligen heter, både lyckats kamma hem fina recensioner och miljontals streams. Senaste alstret – en EP vid namn ”Mystery” – släpptes den 20 september. På den nya EP:n har han tagit sitt sound ett steg längre med hjälp av producenterna Linus Hasselberg och Hannes Hasselberg som nyligen jobbat med bland annat Melissa Horn. Den kanadensiska producenten Tyler Neil Johnson, som tidigare arbetat med Joshua Hyslop och Austin Basham har mixat. De teamade upp efter att bara ha träffats två gånger.

”Mystery” blir den andra EP:n signerad Plàsi, och konserten i Stockholm torsdag den 12 december blir det första av två inplanerade Sverigestopp.

SUPPORT:
Cornelia Jakobs

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar