Poets of the Fall

+ Blackout Problems

Eventet har redan varit
Konserten är slutsåld!

Rockgruppen Poets of the Fall – som skrivit musikhistoria i Finland med fler albumettor än något annat band – kommer till Stockholm! Under 2018 har bandet begett sig in i studion för att skriva och producera sitt nya album "Ultraviolet" som släpps i oktober. Den 16 mars intar de Stora Salen.

Finska rockbandet Poets of the Fall, med sångaren Marko, gitarristen Olli och keyboardisten Captain – började sitt musikaliska äventyr helt från noll år 2003. Marko sålde allt han ägde för att kunna satsa på musiken med sina två kompisar och tvingades till slut flytta in hos sina föräldrar. Där, i föräldrarnas källare, byggde de sin egna studio och arbetade flitigt på flera låtar, varav den första singeln “Late Goodbye” togs med i tv-spelet Max Payne 2 och helt plötsligt var bandet internationellt kända. Debutplattan “Sings of Life” gick direkt till en förstaplats på finska albumlistan och uppföljaralbumet “Carnival of Rust” (2006) hamnade på förstaplatsen under släppveckan. Idag har båda dessa album sålt platina i Finland.

Succéerna har inte avtagit sedan dess, och när bandet nu håller på med sitt nionde album “Ultraviolet” är det med en enorm och oerhört förväntansfull fanbase. Den första singeln “False Kings” från kommande skivan, som väntas komma i oktober, släpptes i januari.

Support: Blackout Problems

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar