QUAKER CITY NIGHT HAWKS

Eventet har redan varit
Texasbördiga Quaker City Night Hawks kommer till Stockholm! Med inspiration från 70-talet och den amerikanska södern skapar trion en mörk, bluesinfluerad typ av rockmusik som konstigt nog lockar såväl Fu Manchu-fans som Tom Waits-publiken.

Debutskivan ”¡Torquila Torquila!” släpptes 2011 och följdes upp med skivorna ”Honcho” (2013) och ”El Astronauta” (2016). Den sistnämnda blev ett riktigt genombrott för ökentrion, särskilt med singeln ”Good Evening” – en mörk och mystisk ökentripp, med distade gitarrer och långsamt gung. Efter en lång turné med ”El Astonauta”, samt en turné som support till amerikanska Blackberry Smoke, har en ny skiva tagit form.

Nya plattan ”QCNH” släpps den 1 mars, och på den har bandet utforskat och utvidgat sitt sound. Inspirationen kommer fortfarande från hemstaden Texas, men i låtarna finns det spår av såväl funk och psychadelia som boogie och retro-R&B. En brokig blandning kan tyckas, men den hålls samman snyggt av bandets enorma passion och talang för att skapa riktigt bra rock’n’roll.

Måndag den 18 november kommer Quaker City Night Hawks till Nalen Klubb och biljetter släpps fredag den 1 mars klockan 11.00 via nalen.com.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar