ROS

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras en rad konserter på temat svensk hiphop. Denna kväll: RO$!

Lundensiska Rebecca Ejdemo började som DJ men har gjort sig mer känd under artistnamnet Ros. Den musik hon skapar som Ros rör sig mellan trap och rnb, och har sedan releasen av sin första singel ”20K” fortsatt bryta mark inom svensk hiphop och levererat hajpade livespelningar över hela landet. Med sina arroganta textrader hoppar hon mellan svenska och engelska till producenten Isak Von Haartmans beats och skapar magiska låtar som tagit plats bredvid de stora namnen på spellistorna.

2018 är året då Ros presenterar sig på allvar med EP:n ”Woke Up” som bland annat gästas av trapikonerna Vinter och Ivory. Med ny musik, egen klädkollektion och modelluppdrag för Adidas började 2018 bra. Ros fortsätter dock att leverera hits – så sent som i oktober släpptes nya singeln “My Way”.

BILJETTER SLÄPPTA
Insläpp klockan 20, på scen cirka klockan 21
Ordinarie biljett 130 SEK + service
Under 26 år 80 SEK + service

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar