Sjukstugan

+ OP

Eventet har redan varit
I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern presenteras en rad konserter på temat svensk hiphop. Denna kväll: Sjukstugan + O.P!

SJUKSTUGAN
Exklusiv återförening med Sjukstugan för en kväll på Nalen Klubb! Sjukstugan består av rapparna Dirty Jens, Buju Anton och DJ Bjarne B, som efter att tidigare ha ingått i andra konstellationer började samarbeta i den nya gruppen i början av 2011. De släppte sin debutskiva “Rap på svenska” på BABA Recordings 2012. Den innehåller bland annat uppmärksammade singeln ”Zig Zag”. Albumet tokhyllades av både publik och recensenter för de humoristiska låttexterna och soundet. 2014 släppte de sitt andra album “PsykoAkustik”. På albumen medverkar också en rad gästartister.

OP
Stockholmsbaserade rapparen OP debuterade 2015 med “Metafysik”, och nu är han åter aktuell med albumet “HIPHOPP Vol.1”. Beatmakare, rappare, producent, musiker, MC, DJ, filosof, visionär och en sann drömmare. Snubben har många namn med de flesta kallar honom kort och gott för OP. Kompromisslös i sitt skapande vill han influera andra att våga det dem älskar. OP kommer bjuda på en rap-show av Originella Proportioner tillsammans med DJ Bjarne B.

BILJETTER SLÄPPTA
Insläpp klockan 20, på scen cirka klockan 21
Ordinarie biljett 130 SEK + service
Under 26 år 80 SEK + service

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar