Snoh Aalegra

+ Baby Rose

Redan som nioåring skrev hon sin allra första låt, på sitt tredjespråk, och i de tidiga tonåren var Snoh Aalegra säker på vad hon ville göra i livet: musik. Den 13 september kommer Snoh till Stockholm och Nalen, och biljetter släpps torsdag 20 juni klockan 10.00.

Uppvuxen i Stockholm skrev hon vid 14 års ålder skivkontrakt med ett majorbolag och slog redan då fast för sig själv att musik är hennes passion och det hon brinner för – och sakteligen har omvärlden insett det med. Snoh Aalegra har de senaste åren bott i Los Angeles där hon finslipat sitt låtskrivande och gått från klarhet till musikalisk klarhet på såväl singlar som features. Men i september kommer hon alltså till Sverige igen – och det med en underbar låtskatt.

Första EP:n “There Will Be Sunshine” från 2015 var en stark början, minialbumet “Don’t Explain” året därpå visade upp hennes förmågor på bredare sätt, och debutalbumet “Feels” från 2017 var det mest kompletta verk Snoh Aalegra skrivit ihop hittills: hennes förkärlek till musiken från barndomen, från 70-talets soul till 80-talets pop och 90-talets R&B, lyser igenom och banar väg för en karriär där hennes klara och kraftfulla röst står i centrum. Under året har Aalegra delat med sig av ytterligare ny musik i form av tre singlar som i sin tur kommer leda fram till ett nytt album. Den kommande skivan ”Ugh, those feels again” släpps den 16 augusti, och med den kommer en tillhörande miniturné som stannar på Nalen i september.

Support: Baby Rose

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar