Sons of an Illustrious Father

Eventet har redan varit
Experimenterande indiebandet Sons of an Illustrious Father kommer till Stockholm! Med sin senaste och oerhört uppskattade skiva “Deus Sex Machina: or, Moving Slowly Beyond Nikola Tesla” färskt i bagaget beger sig den amerikanska trion ut på en turné som stannar i Nalen Klubb den 9 juni. Biljetter släppta!

Brooklyn-baserade Sons of an Illustrious Father har under sin existens funnits i flera olika former: de började som två, blev fem och landade till slut i tre. I sin nuvarande inkarnation består bandet av Josh Aubin, Lilah Larson och Ezra Miller som alla delar på såväl låtskriveri som på instrument.

Sons of an Illustrious Father’s musik bygger på influenser från en rad olika genrer och intryck: från akustisk folk till hiphop och klassisk rock. På så vis skapar bandet personliga och unika ljudbilder som står på egna ben, och samtidigt samexisterar med musik från historien. Resultatet är låtar som existerar mellan gammalt och nytt, hårt och mjukt, tyst och högt och starkt och sårbart – en musikalisk bergochdalbana rakt igenom.

2018 släppte bandet sin senaste skiva, den makalösa “Deus Sex Machina: or, Moving Slowly Beyond Nikola Tesla”. Även om det är första gången som bandet experimenterar med elektroniska ljud är resultatet inget annat än en succé – skivan är intensiv, inkluderande, utforskande och utsökt.

Tider
VIP-insläpp kl 18
Ordinarie insläpp kl 19
Konsertstart ca kl 20

Denna konsert är stående.

Till denna konsert finns både ordinarie konsertbiljett samt en VIP-biljett som, utöver ordinarie konsertentré, bland annat inkluderar early access samt meet-and-greet med bandet. OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar