Sons of the East

Efter årets utsålda Europaturné kommer australiensiska indiefolk-trion Sons of the East tillbaka till kontinenten, och för första gången besöker de Stockholm och Sverige. Den 8 juni landar trion, som live har förstärkning av ytterligare två musiker, på Nalen. Biljetter släpps onsdag 5 december klockan 10.00!

När Sons of the East bildades i Sydney 2011 kunde ingen av de tre bandmedlemmarna tro att de bara några år senare skulle ha över 60 miljoner streams på svenska musiktjänsten Spotify. År 2018 är det inte bara ett faktum, det är också en underdrift. Trots att det egentligen bara har kommit ett fullängdsalbum, debuten ”Already Gone” (2015), är bandet populärare än någonsin.

Den alternativa folk som Sons of the East levererar är en brokig blandning av akustiskt och elektroniskt, gitarrer och banjo. Lägg till finstämdhet och frontsångaren Jack Rollins röst, lika delar smörsångare som raspig country, så är framgången inte svår att förstå. Bandet står för något tidlöst men också modernt: som en blandning av Fleetwood Mac och Mumford & Sons, med soliga australiensiska inslag.

Inom kort släpper bandet nya EP:n ”Burn Right Through” och firar med en Europaturné som stannar i Sverige i början av juni. Vi ses den 8 juni i Nalen Klubb!

BILJETTSLÄPP ONSDAG 5 DECEMBER KLOCKAN 10.00

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar