Sons of the East

+ Amistat

Eventet har redan varit
Efter förra årets utsålda Europaturné kommer australiensiska indiefolk-trion Sons of the East tillbaka till kontinenten, och för första gången besöker de Stockholm och Sverige. Den 8 juni intar de Nalen Klubb.

När Sons of the East bildades i Sydney 2011 kunde ingen av de tre bandmedlemmarna tro att de bara några år senare skulle ha över 60 miljoner streams på svenska musiktjänsten Spotify. År 2019 är det inte bara ett faktum, det är också en underdrift. Trots att det egentligen bara har kommit ett fullängdsalbum, debuten ”Already Gone” (2015), är bandet populärare än någonsin.

Den alternativa folk som Sons of the East levererar är en brokig blandning av akustiskt och elektroniskt, gitarrer och banjo. Lägg till finstämdhet och frontsångaren Jack Rollins röst, lika delar smörsångare som raspig country, så är framgången inte svår att förstå. Bandet står för något tidlöst men också modernt: som en blandning av Fleetwood Mac och Mumford & Sons, med soliga australiensiska inslag.

Nu har bandet just släppt sin nya EP ”Burn Right Through”, med fantastiskt fina låtar, och firar med en Europaturné som stannar i Sverige i början av juni. Vi ses den 8 juni i Nalen Klubb!

Support: Amistat

TIDER
kl 20 Dörrarna öppnas
ca kl 21 Amistat
ca kl 21.45 Sons of the East

Biljetter finns att köpa i dörren.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar