SUSTO

Eventet har redan varit
Alt-countryprojektet SUSTO har i fem år försett oss med musik från sitt genrelösa universum; ett universum där låtskrivaren och frontmannen Justin Osborne rör sig från, inom och mellan genres som americana, rock, pop och country. Resultatet är något alldeles eget där styrka blir till ett genomgående tema, med bandets konstant starka texter, refränger och musikaliska arrangemang. Biljetter släppta!

Justin Osborne har varit låtskrivande musiker i snart tio år, men det var först när SUSTO tog form som han har funnit en trygg plattform som passar hans oroliga själ. Låttexterna är ofta kontroversiella – att sjunga om tungt drogmissbruk och homosexualitet är inte den mest vältrampade stigen för band som kategoriseras som alt-country och americana. Men det är inte för att göra sig bekväm som Justin och hans band levererar musik som lika obehindrat rör sig inom indierocken som ljuva stråkarrangerade poplåtar.

Förra året besökte Sverige för en rad olika utsålda konserter, och kommer nu tillbaka – då med nya skivan “Ever since I lost my mind” i bagaget. Skivan beräknas komma den 22 februari och beskrivs som en oerhört personlig skiva, som tagit flera år att skriva.

Passa på att se dem, för det här är ett band som kommer att behöva större arenor inom en mycket snar, och väldigt ljus, framtid.

Support: Judy Blank

Konserttider:
Dörrar öppnas kl 19
ca kl 20 Judy Blank
ca kl 21 Susto

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar