The Aristocrats

Eventet har redan varit
Efter en väldigt uppskattad konsert på Lokomotivet i Eskilstuna förra året återvänder rock/fusion-trion The Aristocrats till Sverige! Bandets fjärde album ”You Know What…?” släpps 28 juni och blir startdatum för deras världsturné.

The Aristocrats består av gitarristen Guthrie Govan, bassisten Bryan Beller och trummisen Marco Minnemann, och har på kort tid blivit något av en snackis. Tekniskt fulländat och med det där lilla extra; deras unika kombination av instrumentell rock, folk och jazz är lika trivsam som experimenterande, lika modern som retro och kort sagt en upplevelse.

Inför deras fjärde albumsläpp har de, i sann aristokratisk anda, låtit varje bandmedlem skriva och producera tre låtar med den enda regeln att musiken ska vara lika trivsam för lyssnaren som rolig att spela. Resultatet blev den nio spår långa plattan “You know what..?” som släpps i juni, varpå bandet drar på turné.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar