The Nomads

Eventet har redan varit
Somliga band behöver knappt någon presentation. Sedan tidigt 80-tal har The Nomads visat var skåpet ska stå när det gäller slamrig garagerock, och den 24 augusti kommer de till Nalen Klubb för att än en gång bevisa att rockmusiken inte är död. Biljetter släpps fredag 22 mars klockan 10.00.

The Nomads har spelat över hela världen och kan räkna in storheter som Dictators, MC5, Ramones och Fleshtones i sin fanbase. Och utan inspiration från The Nomads hade band som The Hives, Hellacopters och Bob Hund knappast låtit som de låter.

Kort sagt: Nix Vahlberg, Hasse Östlund, Björne Fröberg och Joakim Werning är något av en institution inom svensk rockmusik. En institution som dessutom låter bättre än någonsin.

Dessutom: sist vi gästades av The Nomads, så sålde konserten ut på bara någon vecka. Missa inte chansen att se kultbandet live i intima Nalen Klubb!

Support: Dee Rangers och Strengbrew
Dee Rangers har alltid varit kritikerfavoriter men frågan är om inte deras senaste album ”All You Need Tonight” är deras allra bästa. Bandet är djupt rotat i garagerocken men på nya skivan visar de även upp riktigt grym pubrock och powerpop. Och kritikerna är som vanligt eniga: skivan är fantastisk. Så förvänta er fuzzgitarrer, skrammel och faktiskt lite pop när Dee Rangers kommer med och öppnar för The Nomads i Nalen Klubb.

Strengbrew är kanske inte ett band som du känner till – ännu. I augusti gör de nämligen sin officiella debut. Men du kanske känner till några av dess bandmedlemmar? Strengbrew består nämligen av:
Måns Månsson (The Maggots, The Crimson Shadows, Flight Reaction)
Robert Eriksson (The Hellacopters, Strindbergs, KSM3)
Jim Heneghan (The Solution)
Keith Streng (The Fleshtones, The Split Squad, The Master Plan)

Spelschema
Dörrar klockan 20
Klockan 21 Strengbrew
Därefter Dee Rangers, och sist men inte minst The Nomads

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar