Thomas Dybdahl

+ Emily Winter

Eventet har redan varit
Äntligen får vi se den norska singer-songwriterstjärnan Thomas Dybdahl i Sverige igen. Senaste albumet The Great Plains hyllades världen över och under våren har han varit aktuell med nya singlar som Can I Have It All och Look At What We’ve Done – båda från kommande plattan All These Things. Den 21 februari kommer Dybdahl till Nalen Klubb i Stockholm - för en intim och extremt efterlängtad konsert.

Albumet What’s Left Is Forever som släpptes 2013 belönades med en nominering på amerikanska Grammy Awards och blev den stora internationella starten för Thomas Dybdahl, som onekligen är en av de mest begåvade singer-songwriters från den norska musikscenen under de senaste åren.

Det senast släppta albumet The Great Plains (2017) nådde även det stora framgångar och samlades snabbt på sig miljoner streams. Därefter gjorde han också soundtracket till norska dramafilmen Now it’s dark. Nu är han återigen aktuell med färsk musik som garanterat kommer ta världen med storm. Den 12 oktober kommer nya albumet All These Things och i februari intar han scenen på Nalen Klubb. Resultatet av flera års arbete och självinsikter visar att grannlandets stjärna Thomas Dybdahl är bland det största vi har, och en av Nordens starkast lysande stjärnor just nu.

Suport: Emily Winter

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar