Valkyrja

+ Sargeist & Mortuus

Eventet har redan varit
Mycket har hänt sedan Valkyrja senast besökte nordens klubbscener - nytt album och ny sättning. Året avslutas med en Skandinavienturné som fokuserar på fjolårets skiva, Throne Ablaze. Missa inte att se dem när de besöker Nalen Klubb.

Mycket har hänt sedan Valkyrja senast besökte nordens klubbscener – nytt album och ny sättning. Sist Stockholmskvartetten beträdde en svensk scen var på Gefle Metal, en spelning som resolut bekräftade att bandet nu återvänder med full kraft. Året avslutas med en Skandinavienturné som fokuserar på fjolårets skiva, Throne Ablaze. Till råga på allt firar bandet 15 år!

Sargeist har nu levererat förstklassig och hänsynslös black metal i två decennier. Ett välrenommerat namn från den finska extremmetalscenen som äntligen korsar Östersjön för att sprida sin senaste förbannelse, 2018 års Unbound.

Som öppningsakt ser vi norrländska Mortuus, ett band som spelat black metal i den satanisk-kliffotiska traditionen sedan 2003.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar