Vancouver Sleep Clinic

+ Arctic Lake

Eventet har redan varit
Vancouver Sleep Clinic har en förmåga att skapa musik lika ömtålig som mäktig. Med en mjuk och säker sång, vackert inbäddad i svävande ljudarrangemang, har det australiensiska ambientbandet blivit ett namn och en kraft att räkna med. Live är de något alldeles extra, och den 16 november kommer de till Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Vancouver Sleep Clinic började som ett projekt av australiensiska sångaren, låtskrivaren och producenten Tim Bettinson runt 2013. Året därpå kom EP:n ”Winter”, och succén var omedelbar. Flera av skivans låtar blev soundtrack till stora amerikanska tv-serier och filmer, och bandet började turnera filtigt – både på egna turnéer samt som support till akter som The Naked and Famous, London Grammar samt Angus & Julia Stone. 2017 släpptes skivan ”Revival” med Spotify-favoriten ”Someone to stay” och året därpå kom ”Therapy Phase 01” och ”Therapy Phase 02”.

I oktober 2019 kommer nya albumet ”Onwards to Zion” – ett album som fick sin början på bland Balis vackra berg med en enkel nylonsträngad gitarr, vilket definitivt satt sin prägel på skivan. Låtarna byggs upp på lager av drömliknande gitarrslingor och syntarrangemang och exponerar en ny nivå av intimitet och sårbarhet hos bandet. Att döma av första singeln ”Bad dream” är det ytterligare ett mästerverk som väntar, där sången är lika ensam som stark, lika säker som ömtålig – och med något viktigt att berätta.

SUPPORT:
Arctic lake

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar