VOLA

Arch Echo , Rendesvouz Point

Eventet har redan varit
Nu är förköpet stängt men det går bra att köpa biljett i dörren.

Dansk-svenska progressiva rockbandet Vola kommer till Stockholm! Med nysläppta skivan "Applause of a distant crowd" färskt i bagaget beger de sig ut på en kort turné som stannar i Stockholm den 14 september. Support: Rendesvouz Point samt Arch Echo. Biljetter släppta!

Med influenser från 70-talets progressiva rock, elektronisk musik, metal och industri har Vola gjort sig ett namn inom den nyare hårdrocken. Bandet bildades 2006 i Köpenhamn och släppte under 00-talets sista år några egenutgivna skivor. 2011 kom fullängdaren “Monsters” och då började det på allvar hända saker för bandet. Både recensenter och fans har hyllat Volas nyskapande sätt att ta sig hårdrocken, och i mitten av september får Stockholm möjligheten att uppleva detta unika band.

Supportakter:
Arch Echo samt Rendesvouz Point

Speltider (OBS! cirkatider)
Rendesvouz Point klockan 20.00-20.40
Arch Echo klockan 20.55-21.35
Vola klockan 21.50-23.05

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar