VOLA

+ support

Dansk-svenska progressiva rockbandet Vola kommer till Stockholm! Med nysläppta skivan "Applause of a distant crowd" färskt i bagaget beger de sig ut på en kort turné som stannar i Stockholm den 14 september. Biljetter släpps torsdag 30 maj klockan 10.0.0.

Med influenser från 70-talets progressiva rock, elektronisk musik, metal och industri har Vola gjort sig ett namn inom den nyare hårdrocken. Bandet bildades 2006 i Köpenhamn och släppte under 00-talets sista år några egenutgivna skivor. 2011 kom fullängdaren “Monsters” och då började det på allvar hända saker för bandet. Både recensenter och fans har hyllat Volas nyskapande sätt att ta sig hårdrocken, och i mitten av september får Stockholm möjligheten att uppleva detta unika band.

Ytterligare två band kommer att tillkomma denna kväll. Information om speltider kommer längre fram.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar