Vulcano

+ Demonical

Eventet har redan varit
DEATH KILLS presenterar en kväll med två kultstämplade metallband , brasilianska Vulcano och svenska Demonical. Den 14 november kommer de till Nalen Klubb — biljetter släppta!

VULCANO
Vulcano är kultbandet som bildades redan 1981 i Santos, Sao Paulo i Brasilien.
De anses vara ett av de allra första heavy metal-banden i Brasilien och de har inspirerat många Sydamerikanska band, bland annat har de omnämnts som en influens till Sepultura.
Vulcano har alltid spelat extrem musik och rört sig fritt mellan thrash, death och black metal.
Genom åren har de hunnit släppa 10 studioalbum, 3 livealbum och även splittar med band som exempelvis svenska Nifelheim. 2010 gjorde de sin första Stockholms spelning någonsin på ett smockfullt Broder Tuck, i dag talad omtalad som en närmast legendarisk spelning av de som hade turen att vara där. Sedan dess har de spelat i Stockholm ytterligare två gånger, och den 14 november kommer de tillbaka för en spelning i Nalen Klubb!

DEMONICAL
Efter en bejublad spelning på Scandinavia Deathfest 2019 återvänder nu den Svenska dödsplutonen DEMONICAL till hufvudstaden för ett mycket speciellt framträdande!
Detta gig kommer att i framtiden klassas som ett ”jag var där” event!

Tider:
19:00 Dörrar
ca 20:00 Demonical
ca 21:00 Vulcano

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar