Warbly Jets

Amerikanska indierockarna Warbly Jets till Stockholm! Den Los Angeles-baserade trion skapar en slags rock som är lika delar arena-redo och infektiöst poppig som klassisk britrock à la 60-talet. Med nya EP:n ”Propaganda” färskt i bagaget ger de sig ut på en Europaturné som stannar på Nalen måndag den 27 maj. Biljetter släpps fredag 8 mars klockan 11.00 via nalen.com.

Debuten från Warbly Jets kom 2017 i form av ett självbetitlat album – och vilken imponerande debut det var. Bandet gick från helt okända till att bli en snackis som över en natt, och skivans första spår, singeln ”Alive”, lyckades bli utvald som soundtrack till Marvel’s spelversion av Spider-Man.

Det senaste året har Los Angeles-trion turnerat tillsammans med och öppnat för bland annat Liam Gallagher och The Dandy Warhols, samt kört en egen headline-turné i Asien och Storbritannien. De har också spelat in och släppt hyllade EP:n ”Propaganda”, som snabbt tog sig högt upp på många musikkritikers topplistor.

Det må låta kaxigt, men egentligen är det bara en tidsfråga innan Warbly Jets slår igenom ordentligt … men kanske är det också kaxigheten i deras musik som gör att bandet till så intressanta. Oavsett: missa inte chansen att se dem live i Nalen Klubb den 27 maj.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar