Warbly Jets

Eventet har redan varit
Konserten med Warbly Jets flyttar från Nalen Klubb till Hilma på Torsgatan i Stockholm. Där blir det också fri entré – tipsa era vänner! Ni som köpt biljetter kommer få dessa återlösta till det konto som användes vid köpet per automatik inom några bankdagar.

The concert with Warbly Jets will change venue from Nalen Klubb to Hilma at Torsgatan. Hilma has free entry (tell your friends), so those who’ve purchased a ticket will have it refunded automatically.

Amerikanska indierockarna Warbly Jets till Stockholm! Den Los Angeles-baserade trion skapar en slags rock som är lika delar arena-redo och infektiöst poppig som klassisk britrock à la 60-talet. Med nya EP:n ”Propaganda” färskt i bagaget ger de sig ut på en Europaturné.

Debuten från Warbly Jets kom 2017 i form av ett självbetitlat album – och vilken imponerande debut det var. Bandet gick från helt okända till att bli en snackis som över en natt, och skivans första spår, singeln ”Alive”, lyckades bli utvald som soundtrack till Marvel’s spelversion av Spider-Man.

Det senaste året har Los Angeles-trion turnerat tillsammans med och öppnat för bland annat Liam Gallagher och The Dandy Warhols, samt kört en egen headline-turné i Asien och Storbritannien. De har också spelat in och släppt hyllade EP:n ”Propaganda”, som snabbt tog sig högt upp på många musikkritikers topplistor.

Det må låta kaxigt, men egentligen är det bara en tidsfråga innan Warbly Jets slår igenom ordentligt … men kanske är det också kaxigheten i deras musik som gör att bandet till så intressanta.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar