Yung Gravy

+ DJ Tiiiiiiiiip

Eventet har redan varit
Yung Gravy, Lil Steamer, Mr Clean, Mr Butter, The Young Steve Harvey … Kärt barn har många namn sägs det, och detta är bara några av de många smeknamn som den 23-åriga Wisconsin-rapparen Matthew Hauri använder sig av. Mest känd som Yung Gravy har han tagit internet och hemlandet USA med storm sedan debuten i början av 2016.

Med sina humoristiska texter och smarta samplingar har han samlat ihop miljontals streams på Spotify och Youtube under namnet Yung Gravy. Några av de mest populära låtarna är den White Shinobi-producerade låten ”Mr. Clean” – som samplar The Chordettes klassiska låt ”Mr. Sandman” – samt Dollie-producerade ”I Thot 2 Thot Ted Thot Blue Thot”.

I augusti 2019 kommer Yung Gravy att spela på amerikanska megafestivalen Lollapalooza i Chicago och därefter har han siktet inställt på Europa. Den 7 november kommer han för första gången till Stockholm och Nalen Klubb, biljetter släppta!

Early Access för VIP-tillägg: 18.00
Ordinarie dörrar: 19.00
Konsert: ca 20.00

SUPPORT:
DJ Tiiiiiiiiip

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar