3TEETH

+ Nuclear Sludge

Eventet har redan varit
Efter två turnéer som support till bland annat Tool och Rammstein, samt med den nysläppta skiva ”Metawar” – producerad av Sean Beavan (Nine Inch Nails, Marilyn Manson) – färskt i bagaget har det äntligen blivit dags för amerikanska industri-metalbandet 3TEETH att besöka Sverige och Stockholm. Måndag den 17 februari kommer de till Nalen Klubb – biljetterna är släppta!

Det som från början var tänkt som ett multimediaprojekt har nu blivit ett av de mest lovande banden inom industrimetal-genren. Allting har sin början i Los Angeles, på en återkommande klubbkväll som gick under namnet Lil Death och som arrangerades av Alexis Mincolla. Där fick den visuellt kreativa Mincolla kontakt med Xavier Swafford – grym på produktion och keyboard – och så snart de började arbeta tillsammans förstod de att det fanns potential för något mer, för något större. Sagt och gjort, när Andrew Means (modular synth/bas), Chase Brawner (gitarr) och Justin Hanson (trummor) anslöt uppstod det som idag är 3TEETH.

Efter att deras egenproducerade debutskiva som släpptes 2014 toppat Itunes fick Adam Jones, gitarrist i Tool, upp ögonen för bandet och efter att ha sett dem spela på The Viper Room var saken klar: Tool ville ha med sig 3TEETH på sin arenaturné i USA. Hemma från turnén började de arbeta på uppföljarskivan, ””, och den tog med bandet ut på turné igen – denna gång såväl USA som Europa, som support till Rammstein, HIM och Danzig.

I juli släppte bandet sin tredje skiva ”METAWAR”, med Sean Beavan som producent, som tidigare producerat och remixat några av industrigenres största namn, bland annat Nine Inch Nails och Marilyn Manson. Skivan har beskrivits som ett ”mästerverk” – fler än en gång – av recensenter, och 3TEETH blir konstant hyllade för sina mäktiga liveframträdanden. Missa inte detta!

SUPPORT:
Nuclear Sludge

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar