… AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD

+ Alex Henry Foster & The Long Shadows

Eventet har redan varit
Ett livebandens liveband återvänder äntligen till Sverige. Det råder ingen tvekan om att det är på scen ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead bäst kommer till sin rätt. Deras kompakta energi, deras innebonde dynamik och musikaliska växlingar, deras urkraft och samspel måste upplevas på en scen för att fullt ut förstås. Ingen ton eller sekund går förlorad i sällskap med Austin-kvartetten. Den 23 februari spelar de på Nalen Klubb – biljetterna är släppta!

I år är det tjugofem år sedan …And You Will Know Us By The Trail Of Dead bildades. Nu som då är Conrad Keely och Jason Reece frontfigurer och musikaliska motorer. Sedan starten har de hunnit med nio album, däribland storverk som Madonna (1999), Source Tags & Codes (2002) (10 av 10 i betyg hos Pitchfork) och Worlds Apart (2005). Än i dag låter de bara som sig själva, än i dag är …And You Wlll Know Us By The Trail Of Dead-text ett helt unikt rockband vars texturtäta spänningsbyggande inte går att uppleva någon annanstans.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar