Andy Shauf

Nytt datum 30 april 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet!

Andy Shauf är det Saskatchewan-sprungna melodisnillet vars graciöst arrangerade popmusik ekar av The Beatles, Harry Nilsson och Randy Newman.

Vi talar sofistikerad softpop från en megatalang och multiinstrumentalist som trots starka sextiotalsinslag lyckas gå hem även i streaming-eran. Låten The Magician från senaste albumet, 2016 års ambitiösa och Jeff Tweedy-hyllade The Party, har inte mindre än sexton miljoner Spotify-spelningar. Ingen självklarhet för den här typen av musik. I slutet av januari släpps nya skivan The Neon Skyline, precis som föregångaren en sorts konceptplatta – den här gången baserad på händelser och gestalter från den lokala favoritbaren.

Den lågmälde kanadensaren växte upp i en musikalisk familj som gärna sjöng i kyrkan tillsammans. I tonåren vek Shauf in på ett annat musikaliskt spår när han fick en Elliott Smith-skiva och använde den som utgångspunkt för närstudier av sjuttiotalets singer-songwriterperiod. Det är vi tacksamma för. Få andra artister för arvet från den traditionen in i samtiden med samma sensibla spröt som Andy Shauf.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar