Avatarium

+ Prins Svart

Eventet har redan varit
Svenska metalbandet Avatarium släpper den 22 november det efterlängade nya albumet ”The Fire I Long For”. En dryg månad senare, närmare bestämt fredag den 10 januari, kommer bandet till Nalen. Biljetterna är släppta!

Det var 2012 som Avatarium bildades av Candlemass-basisten Leif Edling. Året därpå debuterade bandet med EP:n ”Moonhorse” som fick ett enormt bra mottagande av såväl publik som kritiker. Tre fullängdare har följt, bland annat den hyllade skivan ”Hurricanes And Halos” från 2017.

När Avatarium nu kommer med ytterligare ett giv har grundaren Edling valt att inte vara aktiv som livemedlem i bandet, men är i högsta grad inblandad i musikskapandet och har till exempel skrivit tre låtar till ”The Fire I Long For”. Konserten på Nalen kommer helt klart att bli en kväll som inget fan av högklassik metal vill missa – än mindre nu när ny musik snart släpps.

Avatarium består idag av följande medlemmar:

Jennie-Ann Smith, sång
Marcus Jidell, gitarr
Andreas ‘Habo’ Johansson, trummor
Rickard Nilsson, orgel
Mats Rydström, bas

SUPPORT:
Prins Svart

I samarbete med Triffid and Danger Concerts.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar