Eventet har redan varit
Vi är ledsna att meddela att vi kommer att skjuta upp Barnivalen till i höst på grund av den rådande situationen. Även om det är tråkigt så är detta det klokaste vi kan göra just nu. Vi är otroligt glada över att vi fått med så många fina människor på detta event och är övertygade om att Barnivalen kommer bli magisk när det väl är dags! Så fort vi satt ett nytt datum kommer detta meddelas i War Childs kanaler.
Köpta biljetter återlöses till det kort eller swishnummer som användes vid köpet.

Det blir en fantastisk dag på Nalen fylld av magi, musik. sagor, pyssel och massa kul för hela familjen!
På scen kommer ni bland annat se förra årets coolaste idolvinnare Tusse och hela familjens favoriter Bröderna Lindgren. Dessutom uppträder det nya svenska stjärnskottet Oskar Larsson och det blir allsång med Joy.

Förutom det kan ni lyssna på högläsning av underbara barnboksförfattare i vårt sagomaraton och rita och pyssla tillsammans med superillustratören Stina Wirsén. Michael Lindgren och Emma Molin från humorgruppen Grotesco kommer styra upp galna lekar för alla barn.

Allt leds av vår eminenta festivaldirektör Doreen Månsson!

På Barnivalen får ni också veta mer om War Child och hur organisationen stöttar barn och unga som upplevt krig. Det blir en dag med barnen och för barnen.

Alla biljettintäkter går till War Childs verksamhet så att vi kan stötta barn och unga som påverkas av krig de själva aldrig startat.

Söndag 26 april 11.00-16.00

Vuxen: 150 kronor
Barn under 18 år: 60 kronor
Familjebiljett: 350 kronor (gäller för två vuxna och upp till tre barn)

 

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar