Black Uhuru

Missa inte den legendariska gruppen Black Uhuru när de besöker Sverige den 6 juni för sin första spelning i Stockholm på över 10 år! Det kommer att bjudas på oförglömliga klassiker och mängder av nytt material. Biljetterna är släppta!

I över 50 år har den legendariska gruppen Black Uhuru från Jamaica hållit reggae fanan högt! Bandet som startades under sent 60-tal i Kingston på Jamaica blev 1984 det första reggae bandet någonsin att vinna en Grammy. 2018 släpptes albumet ”As The World Turns ” som var deras första album sedan 1994.

Deras unika ljudbild och mästerverk som albumen ”Red”, “Sinsemilla, “Black Sounds Of Freedom”, ”Black Uhuru (Guess Who’s Coming To Dinner)” och ”Chill Out” har gjort att Black Uhuru för alltid kommer bli ihågkomna som en av reggaens största.

Med tidigare medlemmar som Michael Rose, Garth Dennis, Don Carlos, Sandra “Puma” Jones, Sly Dunbar, Robbie Shakespeare och Junior Reid har grundaren Derrick ”Duckie” Simpson inte har kvar alla de legendarer som en gång varit en del av gruppen, men Black Uhuru lever vidare med frontfiguren ”Duckie” och Andrew Bees som varit en medlem i gruppen sedan sent 90-tal.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar