Inställt: Bob Log III

Eventet har redan varit
INSTÄLLT
Bob Log III torsdag 7 maj, Nalen Klubb

På grund av rådande omständigheter kring coronaviruset covid-19 är vi tyvärr tvungna att ställa in konserten med Bob Log III som var planerad till den 7 maj. Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. Just nu har Tickster en ovanligt hög arbetsbelastning och återbetalningarna kan därför ta upp till 2 månader. Vi ber om tålamod och förståelse för detta.

We are sorry to inform you that the concert with Bob Log III the 7th of May is cancelled due to the current circumstances with the corona virus covid-19. Tickets will be refunded automatically to the card or account that was used for the purchase. Tickster is now under a heavy work load and therefore the refunds will take up to two months. We are sorry for any inconvenience this may cause you and are grateful for your patience and understanding.

Sverigevännen, enmansbandet och galningen Bob Log III har turnerat friskt runt om i hela Skandinavien under de senaste 20 åren. Han har därmed skaffat sig ett rykte om att alltid leverera och bjuda på shower utöver det vanliga, och den 7 maj kommer showen till Nalen Klubb. Biljetterna är släppta!

Det är inte bara i Skandinavien Bob har turnerat — 150-200 spelningar per år har det blivit, runt om i världen. Bob själv kommer ursprungligen från Arizona, USA, men är sedan några år bosatt i Australien.

Hjälmen som Bob Log III har på huvudet är inte bara utmärkande, utan har även en inbyggd telefonlur som används som mikrofon. Detta möjliggör också för två lediga händer för en gitarr, och två lediga ben för trumspel. Enmansbandet är bara ett av alla hans kännetecken och upptåg, tidigare har det bland annat bjudits på gummibåtar och ballonger – helt beroende på dagsform. Vad som bjuds när denna showman och turnéproffs kommer till Stockholm nästa gång, kommer att utvisas den 7 maj i Nalen Klubb.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar