INSTÄLLT: COMEDY STOP

Eventet har redan varit
Comedy Stop den 11-12 september ställs in. Biljettpengarna återbetalas till det kort/swish som användes vid tillfället.

We are sorry to inform you that Comedy Stop the 11-12 September is cancelled

Comedy Stop – en komedifestival som sker den 11-12 september på Nalens lokaler i Stockholm. Under festivalen kommer internationella talanger tillsammans med lokala akter från Sverige framträda och visa att de hör hemma bland världseliten. Det kommer bli en överraskande helg med sprakande framträdanden med en bred skara komiker.

Comedy Stop Stockholm kommer presentera ett flertal komiker från England, Skottland, USA och Kanada. Dessa kommer framträda på Nalen i Stockholm. Comedy Stop Europe kommer även stanna i Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Paris och Haarlem under september 2020.

Festivalen öppnar på torsdagskvällen den 10 september med en gala på Södra Teatern där fyra internationella komiker – ledda av en lokal MC – kommer visa publiken det bästa de har att erbjuda. Under helgen kommer samma komiker tillsammans med ett ytterligare antal internationella talanger framträda på Nalen med fullständiga framträdanden på en timme. Biljetterna till galan släpps på fredag den 3 april kl 10.00.

Vilka som kommer framträda på Comedy Stop Stockholm kommer att meddelas löpande under de närmaste veckorna.

Biljetter till samtliga sessions på Nalen kommer att säljas separat. På så sätt kan publiken skräddarsy festivalen efter vad de själva vill se. Nya akter kommer släppas löpande med biljettsläpp omgående.

Paul Foot
Brittiska Paul Foot har beskrivits som ett komiskt geni, har medverkat i allt från Edinburgh Fringe till framträdanden i komeditälten på Glastonbury och ”Never Mind The Buzzcocks” och har bland annat vunnit BBC New Comedy Award. Den prisbelönta komikern presenterar nu sin nya föreställning ”Tired of the goose? Swan Power is here”. Paul öppnar näbben och utforskar ämnen som stressade morföräldrar, mördande jultomtar och ambulansförare som bara lägger sig i. Live by the swan, fly by the swan.

Paul Foot ser vi på Nalen Klubb fredag 11 september 19.00.

Sara Barron
Bland Sara Barrons många bedrifter inkluderar bland annat framträdanden på Live at the Apollo och Frankie Boyle’s New World Order på brittiska BBC och Roast Battle på Comedy Central. Nu kommer den Edinburgh Comedy Awards-nominerade stjärnan till Stockholm!

Sara Barron ser vi på Nalen Klubb fredag den 11 september kl 21.00.

Jenny Bede

Musikal möter pop i denna show fylld av sång och emellanåt dans för alla som någonsin önskat att de kunde vara med i tjejband. Jenny Bede (BBC, Netflix & Hulu) bjuder på en (delvis) självbiografisk resa med sjungande spöken, dålig feminism och hundägarskap och täcker allt från könspolitik till privilegium.

Jenny Bede ser vi på Nalen Bar fredag den 11 september kl 20.00.

Dane Baptiste
”A comical genius” och ”Outstanding” – kritikerrosade Dane Baptiste har fått gott om lovord. Med framträdanden på Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats Does Countdown, Sunny D och Live at the Palladium har han i stort sett tagit över britternas tv-skärmar.

Dane Baptiste ser vi på Nalen Bar fredag den 11 september kl 22.00.

Fern Brady
Efter att ha turnerat runt om i världen är Fern Brady tillbaka med sin femte soloshow, The Fern Brady Show. Hon har tidigare setts på Live At the Apollo, Comedy Central’s Roast Battle, Dave’s Comedians Giving Lectures, Frankie Boyles New World Order och har öppnat för Frankie Boyle och Katherine Ryan på deras turnéer.

Fern Brady ser vi på Nalen Klubb lördag 12 september kl 19.00.

Troy Hawke
Troy Hawke, vinnaren av Comedy Weekly Award och nominerad till Fringe Worlds ”Best Comedy” 2019 och 2020, åker på sin första Europaturné efter utsålda föreställningar av hans nya show på Edinburgh Fringe och Perth Fringe World.

Troy Hawke ser vi på Nalen bar lördag 12 september kl 20.00.

Chris Turner
Den prisbelönade komikern och YouTube-sensationen Chris Turner bjuder på en helkväll med häpnadsväckande freestyle rap och underhållande stand-up. Brittiska improvisationsstjärnan Chris har spenderat det senaste året med att framträda på sina slutsålda föreställningar i Los Angeles, skriva för Epic Rap Battles of History och headlina shower på världskända Comedy Cellar i New York. På YouTube och Facebook har han samlat på sig över 20 miljoner visningar och det utlovas en kväll fylld av överraskningar.

Chris Turner ser vi på Nalen Klubb lördag 12 september kl 21.30.

Bobby Mair
Showen “Cockroach” bjuder på mörk och tung standup med Bobby Mair från Storbritanniens komikerelit. Stjärnan har gjort succé i Killer Camp och Stand Up Sketch Show, Pant’s on Fire och 8 Out of 10 Cats, Comedy Centrals Roast Battle och prestiegefyllda Celebrity Antiques Road Trip. “Clearly a brilliant stand up” enligt självaste Jimmy Carr.

Bobby Mair ser vi på Nalen Bar lördag den 12 september kl 22.00!

I samarbete med Live Nation.

Detta evenemang är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar