Donavon Frankenreiter

The Record Player Tour

Donavon Frankenreiter har skrivit, spelat in och turnerat med sin musik i över 30 år. Med fler än ett dussin fullängdare och hundratals skrivna låtar har den resande trubaduren blivit ledande inom stilsäkra rytmer och upplyftande melodier. Med allt ifrån surfinspirerade serenader till klassisk bluesinfluerad funk, är Donavon Frankenreiter under ständig utveckling, och det verkar som han just har börjat… Den 6 oktober kommer han tillbaka till Nalen Klubb — biljetterna är släppta!

Efter månader på resande fot återvände Donavon tillbaka till studion för att skapa ny musik. Hans nya samling av handskrivna lappar och lösa blad började ta form framför hans ögon, och det resulterade i fyra nya låtar. ”Them Blues”, ”Boom Boom”, ”Is It You”, och ”Could Be One of Those Days”.

Med kreativiteten flödande bestämde sig Donavon för att hålla farten uppe. I juli 2019 släpptes ett nytt album med titeln ”Bass & Drum Tracks”, bestående av 16 avskalade låtar som ger världen en chans att gå ner i varv, vara kreativa och bli en del av Frankenreiter-festligheterna.

Med lika delar nytänkande som inkludering, har “Bass & Drums Tracks” öppnat nya möjligheter för fans och musikälskare att bli en del av Donavons förunderliga värld på deras egna, unika sätt. Oavsett om du imponerar på saxofon, sjunger en blues eller bara blåser i en pålitlig kazoo, finns det något för alla på den nya skivan. Sjung med! Spela med! Starta ett band!

För att fira den nya uppsättningen av låtar kommer Donavon att ge sig ut på ”The Record Player Tour”. Det blir en turné tillsammans med Donavon och hans ständiga högra hand Matt Grundy, men även med deras trotjänare till skivspelare och självklart det nya albumet.
“We love vinyl records so much and are complete addicts when it comes to vintage players… that’s how this whole idea came to me”, berättar Donavon. “I thought, why can’t we make an album available where people can jam along to it and we can also play to it LIVE too?“

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar