En kväll med Tomas Ledin

Eventet har redan varit
Samtal och musik - Tillfälligheternas spel

En av Sveriges mest uppskattade låtskrivare och artister, Tomas Ledin, gör en helt unik spelning på Nalen!

Konserten har ett upplägg där artisten öppnar upp sig för frågor från publiken, som bjuds in att interagera med artisten. Tomas kommer bland annat att berätta om den turbulenta period som blev startskottet på del två av en synnerligen händelserik artistkarriär. Därefter utmynna i en konsert tillsammans med Tomas absoluta favoritmusiker.

På Juldagen har årets stora romantiska komedi En del av mitt hjärta premiär på biografer runt om i landet. Filmen, med Jonas Karlsson och svenskamerikanska Malin Åkerman i huvudrollerna, bygger på Tomas Ledins musik och texter. Långfilmen är en romantisk musikalkomedi – den första svenska i modern tid – och är en fristående berättelse skriven av Lars Johansson och regisserad av Edward af Sillén.

Senast Tomas Ledin släppte ett album var 2013 års listetta och Grammisvinnare Höga kusten, men är sex år senare lika aktuell som alltid. Sedan 1972 har Tomas släppt hela 21 studioalbum, fyra livealbum och sju samlingsalbum. Det betyder en hel del berättande genom åren, och även om texterna kommit från Ledins innersta, kan vi aldrig riktigt lära känna en artist bara genom sångerna. Eller kan vi det?

När Tomas Ledin bjuder in till konsert på Nalen, har han valt en unik approach till det klassiska liveframträdandet; publiken kommer att bjudas in att ställa frågor och interagera med artisten på ett sätt som sällan tidigare setts. Konserten framförs tillsammans med Tomas favoritmusiker; Jörgen Ingeström, Sebastian Nylund, Ove Andersson och Johan Franzon.

Förbered er på en oförglömlig kväll och en alldeles unik upplevelse på Nalen!

I samarbete med Live Nation.

Denna konsert har onumrerade stå- och sittplatser!

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar