FLYTTAT TILL KULTURHUSET — Fatoumata Diawara

Eventet har redan varit
KONSERTEN MED FATOUMATA DIAWARA FLYTTAS TILL KULTURHUSET STADSTEATERN
Nytt datum 14 mars 2021

Tyvärr har Fatoumata Diawara tvingats ändra sitt turnéschema på grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19. Detta innebär att konserten på Nalen som var planerad till söndag 29 mars på Nalen flyttas till söndag den 14 mars 2021.

OBS: Konserten kommer att äga rum på Kulturhuset Stadsteatern (Hörsalen).

Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. Om du inte kan gå det nya datumet har du möjlighet att återlösa din biljett. Kontakta Tickster för hjälp senast söndag 29 mars.

För vidare frågor, kontakta Kulturhuset Stadsteatern.

Fatoumata Diwara is postponing her tour due to current circumstances with the corona virus covid-19. The new date for the concert is Sunday the 14th of March.

ATTENTION: The concert is moved to Kulturhuset Stadsteatern (Hörsalen).

Previously bought tickets are still vaild for the new date.
If you cannot attend on the new date, contact Tickster or place of purchase for help with a refund before Sunday March 29th.

For further questions contact Kulturhuset Stadsteatern.

————————

Fatoumata Diawara är en av Malis stora stjärnor. Debutalbumet “Fatou” slog ned som en bomb när det kom 2011. Plötsligt var Fatoumata ”Fatou” Diawara ett namn på allas läppar runt om i världen. På debutskivan kombinerade hon säkert det musikaliska arvet från hemlandet Mali med en västerländsk singer-songwritertradition. Nu är hon tillbaka med nya albumet Fenfo där hon har skapat ett sound av traditionella och mer moderna uttryck.

Hon är en otrolig liveartist och har tidigare arbetat med legenderna Bobby Womack och Herbie Hancock, spelat på festivaler som Glastonbury och turnerat och spelat in med den kubanske pianisten Roberto Fonseca. Missa inte när hon nu tar sig an Nalen!

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar