Fräulein Frauke Presents

The Underworld Ball

Eventet har redan varit
Myt – Verklighet – Fantasi - Dröm
Hades, Hell, Helheim, Irkalla, Narak – varje kultur och religion har sin egen version av undervärlden, en plats efter döden – ibland hämndfylld och torterande, ibland mer neutral och välkomnande. Den 29 februari, under det magiska skottdatumet, slår vi upp dörrarna till vår alldeles egen “world down under” på Nalen - det blir mörkt, det blir sexigt, och det kanske blir lite läskigt.

Men det blir också roligt, underhållande och inspirerande, med en underbar och dramatisk scenshow fylld av burlesque, drag, fetish, cirkus, sång och livemusik, med fantastiska artister! Vi har också grymma DJs för pumpande och härliga dansgolv, mingel och interaktiva happenings och Europas absolut vackraste publik, som är en stor del av festen!

Fantasi och “Fantasy” är något vi människor behöver, vi vill svepas med i heroiska berättelser, vi lockas av tanken på att bli förförda av nattens varelser, vår dödlighet gör livet på jorden så mycket mer dyrbar och tanken på vad som kommer efteråt är något som gäckat oss så länge mänskligheten funnits. I vår version av undervärlden är alla välkomna – hit kan alla nattens varleser få en plats: vampyrer, demoner, småjävular, gudar och gudinnor, myter och berättelser, drakar och prinsessor. Vi lånar och blandar vilt från både mytologi, skaparberättelser och böcker, TV-serier och filmer. Hjälte vs monster. Kärlek vs skräck. Slutet vs början.

Temat är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar och allt som är uppklätt, utklätt, vintage eller galet är varmt välkommet!
Dresskoden är alltså mörk romantik, myter, fantasy, fetish, skräck, religion, maskerad, vintage, epok, uppklädnad, glitter, korsetter, smoking/frack/kostymer, vackra klänningar, uniformer, masker och så vidare.
Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste klä upp sig!

Inspiration kan man hitta här.

21.00-02.00
Förköp: 300 SEK + service
Biljett i dörren: 370 SEK
Inkluderar garderob!

Fotografering: All fotografering av scenshowen är förbjuden. Självklart får man gärna fota varandra under kvällen! Använd gärna vår tag #frauleinfraukepresents

Fräulein Frauke Presents är en kabaret-, jazz-, och burlesqueshow samt nattklubb/party – ett “safe space” där respekt, kärlek, queerhet och feminsim är självklara delar. Alla är välkomna och ledorden är “come as you want to be” och “consent is sexy”!

Showen:
Aurora Starr (uk) – * Danger and Decadence* Circus, burlesque, aerial artist meets sword wielding pyro mistress

Admira Thunderpussy – *The Whole Package* Årets Drag 2017 och Sveriges längsta Drag Queen

Madame Heintz – Bearded Drag at it’s best

Fräulein Frauke – *Radical Glittering Showgirl* Frauke kommer kvällen till ära anta sin absoluta favoritmyt och karaktär…

Sir Midnight Blues (uk) – The debauchery from his mind will take you away from the harsh present reality and into a dream world of the future.

Buket Rin – Circus artiste extraordinare – Born in Turkey – Blossomed in Sweden

Ava Maiden – Debuterande burlesqueskönhet

Janne Sjöblom Jazz Trio – Husbandet med vackra toner och svängiga (old school) hits

DJ:
Fashionasti stora salen för ett röjigt och galet dansgolv & Naughty Sweetie för allmänt underbart vintageswing i Harlem

Vågar du komma?
Varmt Välkomna önskar Fräulein Frauke och John-Paul Bichard xx

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar