Georgia

Senaste singeltrion Started Out, About Work The Dancefloor och Never Let You Go ger alla ett smakprov på hur Georgia bemästrar ett dansgolv. Sannolikt blir det ännu tydligare på Nalen Klubb den 20 februari när Georgia intar scenen – biljettsläpp torsdag 17 oktober klockan 11.00!

Om Georgia Barnes vision av hur ett dansgolv ska sättas i rörelse förefaller en smula bekant kan det nog åtminstone delvis förklaras med att hennes pappa är Nick Barnes från den nittiotalsbekanta (och fortfarande aktiva) electronica-duon Leftfield. Nu bör det påpekas att musiken som Georgia gör inte är särskilt retrobetonad, mer korrekt vore att säga att hon tar influenser från dåtiden in i nuet.

Fyra år har hunnit passera sedan Georgia släppte sitt självbetitlade debutalbum. Hon jämfördes då med namn som M.I.A. och Missy Elliott (som hon en gång i tiden namngav en hamster efter). Åtskilligt har hänt i världen och musikvärlden sedan dess, och följaktligen har Georgia låtit förnya sitt sound utan att för den skull förlora sin omisskännliga charm. Fullängdare nummer två, Seeking Thrills, är full av såväl finurlighet som fart och släpps 10 januari.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar