Jared James Nichols

+ Wolf Jaw

Eventet har redan varit
Tyvärr har konserten med Jared James Nichols tisdag den 17 mars ställts in på grund av de rådande omständigheterna rörande coronaviruset covid-19.
Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället inom några bankdagar.

We are sorry to inform you that Jared James Nichols is cancelling his concert at Nalen March 17th due to current circumstances with the covid-19 situation.
Tickets will be refunded automatically to the card or account that was used for the purchase within a few days.

Den 17 mars kommer den amerikanska bluesrockgitarristen Jared James Nichols till Stockholm för en spelning i Nalen Klubb.

Jared James Nichols och hans trio har bara släppt två fullängdare men de har snabbt fått stor framgång. Framför allt är det Nichols oefterhärmeliga gitarrspel som rönt uppmärksamhet och de som såg den fantastiska konserten på sommarens Sweden Rock Festival kommer aldrig att glömma det. Detta är framtidens gitarrhjälte så passa på att upplev honom innan det är dags för de allra största scenerna.

Support:
Wolf Jaw

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar