Joshua Radin

+ Lily Arbor

Eventet har redan varit
Singer-songwritern Joshua Radins personliga och omedelbara blandning av pop och folk har förgyllt världen i över femton år. I sina låtar skildrar han relationer, kärlek, livet och allt däremellan – alltid med en stor dos igenkänning. Uttryck och melodier tycks han aldrig få slut på, och hans säregna sångröst och teknik gör att varenda ton berör på djupet. Lördag den 25 januari kommer Radin tillbaka till Nalen och Stora Salen – biljetterna är släppta!

Tanken var aldrig att det skulle bli någon artist av Joshua Radin, men efter att ha spelat upp en av sina tidiga kompositioner för vännen, tillika skådespelaren Zach Braff, fick han den uppmuntran som behövdes för att ge musiken en chans. Och tur var väl det. Hittills har Joshua Radin bjudit på sju studioalbum fullproppade med det allra finaste som blandningen av pop och folk har att erbjuda. Hans känsloladdade kompositioner har tonsatt mängder av TV-serier, bland annat Scrubs, Greys Anatomy och One Tree Hill.

2017 släppte Radin sitt senaste fullängdsalbum ”The Fall”, vilket på många vis också var hans mest ärliga album samt det första han har producerat helt själv. Sedan dess har Radin turnerat såväl själv som tillsammans med artister som William Fitzsimmons och The Weepies – och i allt detta har han även hittat tid för att skriva ytterligare ett album. Skivan ”Here, Right Now” släpps i höst och strax därefter påbörjar Radin ytterligare en turné som stannar i Stockholm i januari.

SUPPORT:
Lily Arbor

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar