FLYTTAS — Lastkaj 14

NYTT DATUM TBA

Eventet har redan varit
Vi måste tyvärr meddela att konserten med Lastkaj 14 flyttas fram på grund av de rådande omständigheterna med coronaviruset covid-19. Konserten skulle ägt rum lördag den 28 mars.

Just nu jobbar vi intensivt med att hitta ett nytt datum för Lastkaj 14 att komma till Nalen, och vi informerar er så fort vi vet mer. Biljetter till Lastkaj 14 den 28 mars kommer att gälla även för det nya datumet, men det kommer också att öppnas för återköp. Vi ber er att hålla kvar era biljetter tills vidare information följer.

We are sorry to announce that the concert with Lastkaj 14 is postponed due to the current circumstances with the corona virus covid-19. The concert at Nalen the 28th of March is cancelled and we are currently looking at a new date.

The date for the show is to be announced. Bought tickets for the 28th of March will be valid for the new date or a for a refund. Please keep your tickets and we will update you with more information shortly.

___________________________________

2017 och 2018 blev åren då Lastkaj 14 på riktigt presenterade sig för den bredare massan. Från att mestadels ha spelat för inbitna trallpunkare nådde bandet med fjärde albumet ”Becksvart” en helt ny lyssnarskara. Flitigt turnerande, en brinnande tro på det dom gör samt en ständigt växande publik gör att LK14 idag står som ett av de absolut största punkbanden i Sverige. Biljetterna är släppta!

I slutet av mars släpper bandet sitt nya album “Speglar och rök” som blir deras femte fullängdare. Så här beskriver Lastkaj själva skivan:
“-Inget nytt under solen bara mer, bättre, maffigare och fräsigare. Om ni hade hoppats på att hopp skulle finnas så är vi genuint ledsna! Det här går åt helvete, vi går åt helvete och ljuset är långt borta. Vi försöker däremot leverera eländet så att alla kan blunda och låtsas en stund. Vi vill att alla ska ta paus och le för ett ögonblick!”

Med det sagt kan det konstateras att Lastkaj-manifestet från 2003 fortfarande inte fått sin lösning, och kriget fortsätter.
“I en perfekt värld skulle inte Lastkaj 14 finnas. I ett perfekt land skulle alla tjäna 30 loppor i månaden, vara skuldfria och ha hus, familj och hund. Nu är det inte så och på grund av gemene hens oförmåga tvingas Lastkaj 14 ut i krig! Någon måste ju för helvete säga vad som är fel och kräva svar!!!”

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar