Les Amazones d’Afrique

Eventet har redan varit
Les Amazones d’Afrique är ett band och kollektiv av några av de absolut främsta musikerna och sångerskorna från Västafrika. Bandet bildades i Mali och har med sin unika blandning av funk, pop och congotronics och traditionella västafrikanska uttryck blivit en internationell musikalisk kraft.

Les Amazones d’Afrique är utöver att vara musiker även aktivister. Med musiken kämpar de för kvinnors rättigheter i världen och inom musiken. Tillsammans turnerar de flitigt och har spelat på några av de största festivalscenerna i världen. På det hyllade debutalbumet “République Amazone” medverkade artister som Angélique Kidjo och den nigerianska singer-songwritern Nneka. När uppföljaren “Amazones Power” släpps i januari 2020 får vi höra välkända artister som Mamani Keïta och Rokia Koné sida vid sida om en ny generation afrikanska artister.

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert har en mix av sitt och ståplatser. Sittplatserna är onumrerade så det är först till kvarn.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar