Ludwig Hart

+ Norbert Lukacs

Eventet har redan varit
Om du inte tidigare har hört Ludwig Hart så är det dags nu. Örebrosonen debuterar i höst med sin första fullängdare i eget namn och den 28 februari kommer han med rykande färsk musik i bagaget till Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Frågar man Ludwig själv beskriver han sin musik som “sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra”-rock, men det är så mycket mer än så. Arrangemangen, där gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminner om Jackson Brownes och Fleetwood Macs 80-tal.

Under våren som gått har Ludwig Hart släppt smakprov på vad som komma skall, som om War On Drugs haft Don Henley som husgud i stället för Bob Dylan. Ludwig Hart knyter också an till samtida amerikanska indieband, men har en direkthet i melodierna. Med sig har Hart sin ständiga duettpartner sångerskan Michaela Holmberg som är besjälad av samma sträva innerlighet som en gång Stevie Nicks.

Han har tidigare öppnat för bland annat Christian Kjellvander och turnérat med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco, som vittnar om en framtid där Hart kommer slå sig ut i den breda publiken och vidare ut i världen. Sist vi träffade Ludwig på Nalen öppnade han för Chris Shiflett från Foo Fighters, och det är med glädje vi välkomnar honom tillbaka för en egen konsert den 28 februari i Nalen Klubb.

SUPPORT:
Norbert Lukacs

Norberts musik beskrivs som strimman av hopp om att romantiken inte alls dog efter att man fyllt 20, men samtidigt är den alla filmers sorgliga slut. Det är lo fi-drömmar försiktigt inlindade i en melankolisk slöja, där det fina skedar det fula. Det är en gratis tripp till den som vill sväva iväg, en famn för den som vill somna om.

“Efter att ha släppt EP och singlar sedan 2017 så sitter jag just nu och jobbar på mitt debutalbum, jag är superpeppad att få komma ut och testa lite nya låtar för er i ett avskalat format. Vi ses snart!”

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar