Mabel

Stora Salen 275 SEK + service
Inställt
Insläpp:

18 år
På grund av oförutsedda händelser bortom vår kontroll så tvingas Mabel tyvärr ställa in sin kommande spelning på Nalen den 7 mars.

Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället inom några bankdagar.

Med en veritabel parad av succésinglar som “Finders Keepers”, “Fine Line”, “Don’t Call Me Up” – för att inte tala om Raye/Stefflon Don-samarbetet “Cigarette” och Jax Jones-kollaborationen “Ring Ring” – har Mabel sedan debuten 2015 etablerat sig som en exceptionellt pålitlig hitmaskin där modern R&B och pop möts. Nyligen uppträdde Mabel som support åt Khalid på Hovet och den 7 mars gör hon sin helt egna föreställning på Nalen i Stockholm – biljetter släpps torsdag 19 september klockan 10.00.

Mabel föddes i Malaga för tjugotre år sedan men växte upp i såväl Stockholm som London, och i sistnämnda stad bor hon i dag. Mamma är ingen mindre än Neneh Cherry och pappa är den Massive Attack-bekante producenten Cameron McVey. Lägg till att någon filur vid namn Michael Stipe är gudfar …

Frågar du henne om viktiga artister kan svaret bli långt men mycket troligt innefatta en del utläggningar om exempelvis Destiny’s Child och Lauryn Hill samt old school-soul som Stevie Wonder och Minnie Riperton – sistnämnda vars album “Adventures In Paradise” lär vara en av Mabels absoluta favoriter. Mabels första egna riktiga fullängdsskiva, nyligen utgivna “High Expectations”, placerade sig på den brittiska albumlistans tredjeplats och har en gång för alla etablerat henne som en av den urbana musikens mest tongivande krafter.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar