Merkules

Hans videos har över 300 miljoner visningar på Youtube och hans låtar har streamats över 50 miljoner gånger. Han är en rappare som trefaldigt nominerats till Western Canadian Music Award och har genomfört över 500 konserter i Nordamerika, Europa och Australien. Den 18 mars kommer Merkules till Stockholm och Nalen Klubb — biljetterna är släppta!

Merkules satte sitt sikte redan som 12-åring när hans pappa tog honom till den lokala gallerian i Surrey Kanada för att se de kanadensiska rapparna Swollen Members, Sweatshop Union och Saukrates uppträda. Han utvecklade sitt rappande tidigt under namnet Merk Mikz och använde sig av beats från Eminem, Big Pun och andra. Merkules lyckades expandera sin fanskara som fångades av hans vitsiga ordlekar, seriösa ton och mästerliga framträdanden.

Han debuterade med eget material redan 2012 med LP:n ”Canadian Bacon” och EP:n ”Bacon Bits”. Efter detta har han blivit en stor profil inom rap och släppt fullängdare, EP:s och videos i hög takt. 2015 kom LP:n ”Scars” som i titelspåret tar upp en livsomvälvande upplevelse när han som 16-åring blir attackerad på väg hem från en nyårsfest. Den låten visade en mer sårbar, emotionell sida av Merkules och en vilja att utforska sina mörkare och mer djupgående känslor och delar av sitt liv.

När Merkules 2017 släppte ”Trust Your Gut” och låtar som ”Way Down” och 2018 års album ”Cole” med ”Work”, ”On My Own” och ”Moment” hade han utvecklats till en självbeskådande rappare som framhöll sin musik genom att gå på djupet i både själ och den egna mentala hälsan. Han gjorde även detta tydligt på låtar som ”Heart Of My Sleeve” som han släppte mellan projekt.

Med en redan anmärkningsvärd karriär och stora succéer bakom sig har nu Merkules enligt honom själv tagit stora kliv med nya albumet “Special Occasion” och det är dags att välkomna Merkules till rapparnas inre cirkel!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar