Mighty Oaks

+ Jackson Dyer

Eventet har redan varit
Känslostarka sånger framförda med värme, djup och stora refränger. Mighty Oaks är den hårdturnerande folktrion vars uppkomst går att spåra till Hamburg men där basen numera är Berlin och medlemmarna härstammar från USA, Storbritannien och Italien. De har två album bakom sig, Howl (2014) och Dreamers (2017), och ett till lär vara nära förestående, men det råder ingen större tvekan om att det rör sig om ett band som kommer till sin fulla rätt på scen, där liveupplevelsen är den avgörande komponenten för hur du uppfattar dem. Du lär snart kunna märka det själv för 7 mars spelar Mighty Oaks på Nalen Klubb i Stockholm – biljetterna är släppta!

Ian Hooper, Craig Saunders och Claudio Donzelli kallar varandra ”brothers”, en av deras mest populära låtar heter Brother, och gruppens trestämmiga harmonisång är stundom som hämtad från någon skönsjungande, klassisk syskonensemble. Var och en av medlemmarna bidrar till musiken, var och en spelar olika stränginstrument, ingen är utbytbar. Låter allt detta kittlande, särskilt ifall du adderar texter som kretsar kring kärlek, sorg, vänskap, ursprung och hemlängtan, finns goda chanser att du kommer låta dig övertygas av Mighty Oaks. Förslagsvis på Nalen Klubb.

SUPPORT:
Jackson Dyer

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar