Mikal Cronin

+ Shannon Lay

Eventet har redan varit
Med soldränkt garagerock har Mikal Cronin värmt gitarrsvärmande bröstkorgar sedan den självbetitlade debut-LP:n från 2011. Under hösten släpper Cronin ett nytt album, och i februari kommer han till Stockholm. Biljetterna är släppta!

Som uppväxt i Laguna Beach följde (inte så förvånande) ett musikaliskt uttryck därefter – där garagerockiga inslag varvas med lummiga arrangemang, tröstande melodier och djupt personliga texter. Tillsammans med tidigare parhästen och vännen Ty Segall är Cronin i absolut främsta led när det kommer till att skapa musikalisk kvalitet från den amerikanska västkusten. Senare i höst landar det nya albumet “Seeker”, och strax därefter kommer Cronin till Sverige för en efterlängtad spelning.

“Seeker” blir Cronins fjärde album i ordningen och är hans mest fulländade till dags dato. Albumet spelades in live tillsammans med ett gäng vänner och en studiotekniker i Los Angeles, och rent musikaliskt utforskas mörkare territorium än vad vi är vana med. Mikal Cronins liveframträdanden har beskrivits med ord som ”garagepunk för bra för att vara sann” av Gaffa – upplev det med egna ögon och öron i februari.

Special guest: Shannon Lay

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar