Neal Francis

Neal Francis är 30 år från Chicago, men att lyssna på hans musik är att som att resa i tid och rum. Med inspiration från 70-talets rock och soul och med en alldeles speciell förkärlek till New Orleans funk, lyckas Francis ändå leverera musik som utan tvekan är här och nu. Biljetter släpps onsdag 12 februari 10.00!

Redan som liten fick Neal Francis några Dr John-plattor av sin pappa som följer med som inspiration än idag. Sångstilen däremot är hämtad från Allen Toussaint och Leon Russel, second line-rytmerna från The Meters, den rökiga rocken från The Rolling Stones, gospel- och soulinslag från Billy Preston och rootsmusiken från The Band. På sitt allra egna sätt lyckas han både hedra mästrarna men samtidigt berätta sin egen historia.

I september 2019 släpptes debutalbumet ”Changes”, och det är med alldeles nysläppta singeln ”Don’t Call Me No More” i bagaget som Neal Francis den 26 mars intar Nalen Klubb!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar