Nicole Sabouné

Eventet har redan varit
Mörkret känns sällan lika dramatiskt, fängslande och bitterljuvt som det gör i händerna på Nicole Sabouné. Nya EP:n Come My Love är en hudlös sorts separationsskildring där artisten visar upp en mer avskalad och sårbar sida av sin tidigare ofta bombastiska postpunk. När DN nyligen gjorde ett stort porträtt på Nicole sa hon om släppet: "Skivan handlar om en av de viktigaste relationerna jag haft i livet än så länge. Trots att ämnet är uppbrottet så är det också en sorts hyllning.” Nu tar hon med sig nya materialet ut på turné, och den 19 februari kommer hon till Stockholm och Nalen. Biljetterna är släppta!

Come My Love följer på en tids musikalisk återhållsamhet för Nicole Sabouné, som hållit en mestadels låg profil sedan 2015 års album Miman (inspirerat av Harry Martinsson-verket Aniara). Hon fullängdsdebuterade 2014 med kritikerhyllade Must Exist och lyckades snabbt skapa ett personligt uttryck som saknar tydlig motsvarighet i eller utanför Sverige. När fotografen Anton Corbijn hade en stor utställning på Fotografiska 2016 handplockade han Nicole som artist vid premiären. Om den aktuella EP:n tillägger hon: ”Jag har aldrig varit såhär privat och den som lyssnar får komma nära mig på ett helt nytt sätt – vilket känns läskigt. Det är därför den här EP:n är så viktig för mig.”

EP:n Come My Love släpps fredag 15 november, samma dag som biljetterna till vårens turné släpps.

Kvällens tider:
Dörrar: 20.00
Nicole Sabouné: Ca 21.15

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar