Middag med Per Persson & Nya Packet

Det har varit en svår tid för livescenen de senaste månaderna, men nu går det inte att sitta still längre. Det är hög tid att boka några spelningar och se till så att de abstinensstinna musikerna får spela av sig.


Per Persson har alltsedan debuten 1989 blivit en vital del av Sveriges musikliv. Med en personligt uttryck tillika välformulerade texter har han blivit en favorit för många, inte minst bland namnkunniga artister som Lars Winnerbäck och Håkan Hellström. Under sommaren 2020 har Persson, restriktioner till trots, lyckats genomföra ett par spelningar , varav det på Kackelstugan på Öland beskrevs med orden ”En makalös låtskatt. En huvudperson i toppform. Några av Sveriges bästa musiker.”

Den här konserten är en middagskonsert vilket innebär att i biljettpriset ingår en enrättermiddag. Vi kommer att servera en Chili med avokadoröra, rostad vitlöksmajonnäs, friterad tortilla och picklad rödlök. Veganskt alternativ finns.

Obs! Ni som vill sitta tillsammans behöver köpa biljetterna till hela sällskapet i ett och samma köp. Då kan vi möblera och placera varje sällskap med korrekt avstånd i enlighet med myndigheternas bestämmelser.

 

 

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar