PJ Morton

Eventet har redan varit
Grammyvinnande PJ Morton kommer till Nalen med sin fantastiska r&b-hybrid och nytt album i bagaget! Keyboardisten från Maroon 5 – en av de mest lovande artisterna inom ny amerikansk soul.

Denna konsert var inplanerad till den 6 oktober, men på grund av schemakrock hos artisten har konserten flyttat till den 23 januari. Köpt biljett till det äldre datumet gäller automatiskt till det nya datumet. OBS! Insläpp klockan 20, konsertstart ca klockan 21.

När den prisbelönade sångaren, låtskrivaren, producenten och keyboardisten PJ Morton från Maroon 5 flyttade tillbaka till New Orleans hade han byggt en otrolig karriär. Han har arbetat med några av de allra största inom den amerikanska musikindustrin. I bagaget finns samarbeten med Lil Wayne, BJ The Chicago Kid, India Arie och Busta Rhymes såväl som en Grammy för bästa r&b med låten “Only One” där självaste Stevie Wonder gästade.

På senare år har PJ Morton arbetat som musikaliskt ansvarig för r&b-stjärnan Solange och hittat ny energi för sin egen musik i och med flytten tillbaka till New Orleans. Han utvecklar genren som Donnie, Eric Roberson, Musiq Soulchild, Dwele och Bilal banat väg för genom sina nya produktioner – med det själfulla organiska arvet från framför allt Stevie Wonder tar han soulen vidare på nya stigar!

OBS! Insläpp klockan 20, konsertstart ca klockan 21.

I samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar